Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Vicky
Als je dit leest zit jij inmiddels in het lekkere warme Zuid-Afrika. Het eerste avontuur al meegemaakt: De reis en het fouilleren overleefd. Ik begrijp dat je handbagage dus grondig doorzocht is. Het moet toch een goed gevoel geven te weten dat ze tevergeefs op zoek zijn naar drugs of wat dan ook en nou ja tijd had je toch ook genoeg! Heb je dat ook eens meegemaakt. :)
Hee meid, ik mis je nu al maar vind het fantastisch dat je deze droom bezig bent waar te maken. Geniet ervan met volle teugen. Liefs mama.
ej lieve schat van me!!
reis dus overleeft?! gelukkig maar, toch wel erg vermoeiend he?!
nou verheug me nu al op al je verhalen!
dus hopelijk tot snel en geniet ervan!
xxx your big sis!
heej meis,
wat super leuk dat je in Afrika zit!!
ik heb al gelezen dat je het daar al helemaal naar je zin hebt.
Ik zal in ieder geval regelmatig even kijken wat je daar allemaal meemaakt.
Mijn vriend zit nu ook in Afrika in kaapstad (en omstreken) en verteld vaak geweldige verhalen, hopelijk heb jij het daar ook super en geniet je er heel erg veel van!
Nardi