vikisomhorst.reismee.nl

dinsdags

Gister heb ik het echt naar mijn zin gehad. Ik heb bij engels les gekeken hoe het ging en ik zie echt de mogelijkheden. Waardoor daar wel veel uitdaging in zit. Niet alle kinderen zijn heel erg gemotiveerd maar dat komt wel. Ik dacht dat ik dit niet leuk zou vinden maar ik vind het wel erg leuk. Het is een beetje jammer dat de andere vrijwilligers nogal negatief zijn tegenover het maar dat kan mij niet schelen. Na engels zijn we naar de primary school gegaan om daarna met alle atleten naar het voetbalveld te gaan. Om alle onderdelen te oefenen. Ik ben bezig geweest met de estaffette en ook hier mocht ik veel meer doen als eergister. Ook zag ik dat ze echt luisterden (wel op hun manier) en ik zag vooruitgang. Vervolgens hadden we driekwartier vrij en daarna huiswerk begeleiding. Ik moest met een jongentje Shawn gaan lezen en dat ging eigenlijk heel goed.
Later zeiden de andere tegen mij dat hij bijna nooit leest. Hij zorgt er wel voor dat hij eronder uit komt. Bij mij is dat blijkbaar niet gelukt. Dat vond ik ook wel heel leuk om te horen. Om hem een beetje te belonen voor zijn goede werk heb ik nog een tijdje met hem gevoetbald wat ook wel erg leuk was. Toen gingen we naar huis en ben ik even in het zwembad gesprongen. Heerlijke verkoeling na een warme dag. (rond de 28 graden) We zijn met z'n alle naar chapmans peak gegaan om daar te picknicken en naar de zonsondergang te kijken. Dat was heel erg mooi en gezellig om te doen. Hoewel het hele programma wel erg vermoeiend is, is het wel leuk. Ik ben dan wel ver weg van huis, maar ik ben zeker niet op vakantie heb ik gemerkt. Wat wel best is.

mum

Super, super, super, wat is dat mooi die zonsondergang en wat een prachtige kinderen, beat it, super.
En nou maar hopen, dat je hier 4 maanden kan blijven in dit huis, want tja een zwembad waar je 's avonds nog ff in kan duiken is natuurlijk ook wel erg luxe!
En hier...dat mag Cindy vertellen
Liefs
mum

Cindy

Hee meis!
wat tof dat je het zo naar je zin hebt!
best wel luxe he, een zwembad! en de rest was ook niet verkeerd hoorde ik van mam. Nice!

Nouja, ik zou wat over hier vertellen,
het is hier wit en best wel rustig zo met zn 3en,
en de komende avonden zelfs met zn 2en.
Maar er is vandaag weer een flinke laag sneeuw gevallen, en glad dat het weer is!
maar natuurlijk wel mooi!
en trouwens die foto's van de zon, echt WAUW!
en die kindjes die 'beat it' zingen, echt geweldig!

Cindy

nouja, daar ging dus iets mis, de rest van mijn bericht is niet aangekomen. en hij was zo lang:P dan maar eventjes opnieuw he!

Ik wou je nog wat vertellen over wat er hier aan de gang is verder. Mama en ik gaan zo een vispizza eten! (geen training omdat de trainers niet aanwezig zijn! absut he:P) dus ik typ het even in het kort wat ik wou zeggen. Als eerste, dankjewel voor het lenen van je engelse verslag ding van short stories, ik heb een 9,2!!
ik ben echt zo ontzettend blij! van een 4,5 op het eerste rapport, nu een 7 gemiddeld!
En verder heb ik ook geen onvoldoendes en sta ik een 7,3 gemiddeld. dus dat is netjes toch!
En gister, ging ik zumba doen met lo, echt g-wel-dig! dus nu gaan Jenna en ik dat miss doen. Moeten even kijken of het kan en het niet te duur is, maar we vinden het allebei erg leuk :)
En dan de werkweek. Vlaanderen had net gemaild, en hij zij dat 2 meisjes hadden gezegd dat ik en aysenur en nog en ander meisje het goed vonden om naar Florence te gaan. Maar dat hebben we nooit gezegd Het was alleen goed als ik en Rann en Jenna bij Forence zouden zitten en zei alleen in Barcalona zat, dat zei het dan goed vond om te ruilen. Niet dat ik naar Florence wou. Dus dat heb ik hem terg gemaild. Want miss zit ik nu alsnog bij Barcalona dus! ik hoop het maar. Maarja, dat laat ik je nog wel weten, ga ik je niet mee lastig vallen.

Nouja, jij nog heel veel plezier daar!
Geniet en werk tegelijker tijd.
liefs, kus en knuffel van Cindy

p.s. Je stemkaart is binnen gekomen, op wie wil je stemmen?:P

Pa

Hoi meid,

Laat ik ook eens een duit in het reactie vakje doen. Ik ben vandaag letterlijk naar mijn werk geglibberd. Op een bepaaldmoment gleed ik letterlijk van de weg. Gelukkig was er een stoeprand, anders was ik zo het fietspad op gegleden. Het was nog niet zo erg geweest deze winter, maar ja wat wil je ook met zomer banden op sneeuw.

Fijn om te lezen dat je het naar de zin hebt. Mooie foto's. Liefs Pa

marja

He Vicky, wat lijkt me dat heerlijk, na een dag werken in het zwembad springen. Het is hier nu 4 onder nul, dus: kachel hoog, gordijnen dicht, na een dag werken.Hier zijn we nu echt toe aan het voorjaar: maar het begon om 9 uur weer te sneeuwen en had een half uur nodig om naar huis te rijden.
Voor jou veranderd er niets , maar per 1 juli hebben we de korte duinen verkocht. Vincent v.d.Wardt van o.a. de happerij en de kuil en de oude enge gaat het op dezelfde manier voortzetten.Ik kon je nog niets vertellen , omdat het pas 10 dagen echt in kannen en kruiken is.
Ik ga je volgen%!!!!!!!!!!groet, Marja

stef

eej lieverd!

gaat goed he?! het klinkt allemaal zo tof! ik vind het erg leuk je verhalen te lezen en een beetje te weten wat je allemaal uitspookt! ik heb weer gewerkt deze week, ging wel goed, maar veel vertraging gehad. er stond ook veel file waardoor sommige ouders pas 19.15 hun kind kwamen halen! irritant! en dan ook nog eens vertraging, ach jah. verder gaat het heel erg goed. wel lekker gewerkt.
mis je! geniet er weer van!

xxxx big hug stef