de tafelberg
Gisteren ben ik op de Tafelberg geweest. het was echt super mooi. 3 Vrijwilligers en ik zouden eerst naar boven gaan wandelen maar omdat de 3 pas vrijdag waren aangekomen en nogal moe waren zijn we toch maar met de kabelbaan naar boven gegaan. het uitzicht was adembenemend. we hebben een kleine wandeling bovenop gemaakt. maar je kon ver de zee in kijken. Even leek het weer om te slaan want er kwamen allemaal wolken maar het viel mee. het was eventjes wat frisser.
toen we terug beneden kwamen toen gingen we met de taxie naar huis. Wij gaven het adres door en zij begon te rijden. toen we de germanschool passeerde had ik het gevoel dat er wat mis ging en dat was ook zo want uiteidelijk hebben we 3 kwartier gezocht naar de straat want de chaufeur wist niet waar het was.
vandaag toen we naar het strand waren geweest kwamen we erachter dat ze ons ook nog behoorlijk afzette. zij had ons s' ochtens gebracht en toen koste het 130 rand. en toen we vanmiddag terug gingen met een ander bedrijf koste het maar 70 rand. Dus zij is verledentijd.
Hoi Vicky,
De Tafelberg...Wat moet ik me daarbij voorstellen,ja de vorm weet ik maar is daar een groot overzichtelijk plateau, wild? of gecultiveerd en wat voor dieren leven daar.Je kunt natuurlijk ook zeggen 'kijk maar op google' en dan heb je nog gelijk ook.
Lijkt me toe dat je het tot dusverre best naar je zin hebt en........het avontuurlijke bloed stroomt dus !!
Erg fijn dat we op deze manier toch nog met elkaar kunnen kletsen. Wens je een heel goede week toe en
weet dat mijn gedachten dagelijks bij je zijn.
Zegen meid en een lieve hug van mij.
(hebben vandaag een preek gehad over valentijnsdag
was nog goed ook)
Hoi lieve meid,
Zie uit naar je foto's van deze berg. Tja zo kan ik ook geld verdienen he. Kon het adres niet vinden ???
Even ter info.
Twente wint 2-1 Vitesse (net an)
Psv wint 1-0 Heracles
Ajax wint 2- 0 Heracles
En: Sven heeft goud.
How do
He Vicky,
Wat leuk om dit van je te lezen!! En gaaf joh dat je zoveel mogelijkheden ziet met die kids! Ga ervoor, als je het met hun net zo leuk doet als met de kids hier dan komt het helemaal goed.
Groetjes
Hoi Vicky.
Is het leuk in Zuid-Afrika?
hier ligt nog steeds sneeuw en daar is niks aan!!!
GROETJES HESTER!!!!!