vikisomhorst.reismee.nl

Soccer Rules!

Soccer Rules!

Deze week heb ik eindelijk weer een keer gevoetbalt. Echt super leuk, want het is echt een heel goed team.
Een meisje uit het township Happy speeld in dit damesteam. Zij kan ook goed voetballen. We trainde met de senioren en de junioren door elkaar.
1 Van de senioren in ieder geval heeft tegen het Nederlandse dames elftal gespeeld. Toen we begonnen met de training was ik nogal onzeker maar ik kreeg door dat ik eigenlijk best aardig kon meekomen.
ik ben niet zo technisch als dat zij zijn maar we hebben eerst 4 tegen 4 gespeeld en toen heb ik een aantal keer kunnen scoren. Ik ga zeker vaker meetrainen. het is jammer dat ik niet lang genoeg hier ben anders hadden ze me ingeschreven.
Het duurt te lang om de juiste papieren te krijgen voor nu.
Gisteren heb ik gegolfsurft. Ik had het nog nooit gedaan maar Hugo 1 van de vrijwilligers kan aardig surfen en Popo een jongentje van 11 ofzo uit het township is vrij goed.
zij gaan het mij leren. Popo heeft gisteren mij het meest geholpen. Het was echt super leuk om te doen en ik ga het zeker nog vaker doen.

Vandaag ben ik naar het Science center met de High school geweest. Dat was wel interessant. eerst hadden we een workshop over snelheid. Er werden allemaal proefjes met snelheid gedaan en de kinderen die mochten dat doen. Het was leuk om te zien hoe geintereseerd ze zaten te luisteren. als je normaal gesproken een les binnen komt is het een enorm kabaal maar hier waren ze meteen stil. De kinderen zelf vonden het ook echt super leuk. Er was ook een ruimte waar je zelf dingen kon doen en dat was ook wel grappig om te doen en zien.

Vanmiddag weer surfen en zwemles geven. dus ik ben nog wel effe bezig.

nelly

Zo leuk om te lezen hoe je daar bezig bent.
Voetbal kun je echt niet missen he, dat blijkt wel weer en heerlijk dat je nu toch een mogelijkheid hebt om af en toe een balletje te trappen.
Wordt straks surfen in Embrun Vick!!!
liefs, knuffel, mum

Kelvin

Hey Vicky!

Mooi dat je daar tenminste ook nog wat aan je voetbal skills kan werken :-P
Wist je trouwens dat er in Kaapstad ook een Ajax zit? Ajax Cape Town heet dat volgens mij, met dezelfde shirts en alles net als Ajax :-D
Veel plezier met al je ervaringen die je mag op doen!

Groeten Kelvin!

Josette

Hey Vick!

Super leuk om je verhalen te lezen en zo een goed beeld te krijgen van wat je allemaal te doen staat. Ook de foto's zijn echt te gek! Succes met surfen, zwemmen maar vooral met voetbal!

Dan zorgen wij ervoor dat we volgend seizoen iets meer op jou niveau kunnen voetballen!!

Gr Josette

Edith Kooima

Hoi Vicky,
Van je ouders kreeg ik het adres. Superleuk om te zien en lezen waar je mee bezig bent. Goed om zoiets eens te doen, het is een enorme verrijking van je leven. Je bent goed bezig man! Ik ga zeker nog eens vaker kijken op je site. Een hele goede tijd toegewenst, volgens mij werkt jouw enthousiasme zeker aanstekelijk op de kinderen waar je mee werkt

Groetjes Edith